0912-0230-916
آموزش کامل دستور پخت کیک هویج

آموزش کامل دستور پخت کیک هویج

تاریخ انتشار: 1397-11-16 03:27:3
آموزش کامل دستور پخت کیک هویج

وب‌سایت سرآشپز پاپیون - محبوبه خدمتی: دستور کیک هویج ساده و خوشمزه ...این کیک گزینه مناسبی برای کودکانی هست که خوردن هویج خام را دوست ندارند .

مواد لازم

آرد: ۲ پیمانه روغن: ۱.۵ پیمانه شکر: ۱.۵ پیمانه بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری نمک: ۱ قاشق چای خوری دارچین: ۱/۲ قاشق چای خوری هویج رنده شده: ۱/۲ پیمانه تخم مرغ: ۴ عدد

کیک هویج

طرز تهیه

۱. آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و دارچین را با هم سه بار الک میکنیم.

۲. روغن و شکر را جداگانه با هم مخلوط،کرده هم میزنیم تا در هم حل بشوند.

۳. تخم مرغها که به دمای محیط رسیده اند را دانه دانه اضاف کرده و هر بار دو دقیقه میزنیم.

۴. حالا آرد را در چند مرحله اضاف کرده و آرام در یک جهت هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.

۵ . حالا هویج را هم اضاف کرده و با لیسک از یک جهت به ارامی هم میزنیم و سپس در قالب چرب شده و اردپاشی شده ریخته و در فر با دمای ۱۷۵ درجه بمدت پنجاه دقیقه میپزیم نوش جان

Submit to Facebook Submit to Google Plus Submit to Twitter


صفحه اصلی
اخبار
قیمت ارز، سکه، و طلا
درج آگهی
ثبت تور
سالن های زیبایی
پاپ آپ