0912-0230-916
موس قهوه، دسری مخصوص دوست‌داران قهوه

موس قهوه، دسری مخصوص دوست‌داران قهوه

تاریخ انتشار: 1397-01-25 07:31:7
موس قهوه، دسری مخصوص دوست‌داران قهوه
ماهنامه کیک و شیرینی: موس قهوه یک دسر خوشمزه و مجلسی است که با قهوه تهیه میشود.

مواد لازم:
پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری قهوه غلیظ (دم کشیده): یک پیمانه تخم مرغ (زرده و سفیده جداشده): 2 عدد شکر: 6 قاشق سوپ خوری خامه فرم گرفته: 200 میلی لیتر + یک چهارم پیمانه برای تزیین دانه انار: برای تزیین برگ نعناع: برای تزیین (در صورت تمایل)    موس قهوه
طرز تهیه:
1. پودر ژلاتین را به قهوه غلیظ دم کشیده و کاملا خنک شده اضافه کرده و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید و سپس هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
2. زرده های تخم مرغ و شکر را در ظرف مناسبی آنقدر بزنید تا سبک و خامه ای شوند.   3. مخلوط قهوه و پودر ژلاتین را اضافه و مخلوط کنید.
4. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا پف کند و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.   5. دویست میلی لیتر خامه گرفته را به مواد اضافه و مخلوط کنید.   6. موس را در ظرف های سرو بریزید و حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.   7. روی موس ها را با خام فرم گرفته، دانه انار و برگ نعناع تزیین کنید.

نکته:
برای تهیه قهوه غلیظ دم کشیده، سه قاشق سوپ خوری پودر قهوه را به همراه یک پیمانه آب سرد روی حرارت ملایم قرار دهید و قبل از این که آب شروع به جوشیدن کند، ظرف را از روی حرارت بردارید.
Submit to Facebook Submit to Google Plus Submit to Twitter


جدیدترین مطالب

صفحه اصلی
اخبار
قیمت ارز، سکه، و طلا
درج آگهی
ثبت تور
سالن های زیبایی
پاپ آپ